Individuele Coaching

Naast workshops en teambuildings, kun je ook voor individuele coaching bij ons terecht.

Naast workshops en teambuildings, kun je ook voor individuele coaching bij ons terecht. Tijdens deze individuele sessies kunnen er verschillende thema’s aan bod komen, bv. : (zelf)vertrouwen, burn-out, assertiviteit, eigenwaarde, het verwerken van gebeurtenissen in het verleden, meditatie, rond een bepaald doel werken, … .

Deze sessies kunnen los geboekt worden, maar er kan ook een traject worden aangegaan.

Hierbij gaan we dan op jouw tempo aan de slag. Jij bepaalt dus de frequentie van de sessies, wat er aan bod komt tijdens de sessie en hoe lang je blijft komen. Er zijn geen verplicht aantal sessies te boeken, je kan stoppen wanneer je wil. 

Individueel coaching traject

01. Verkennend gesprek 

We starten vaak met een verkennend gesprek. Hierbij maken we kennis met een van de paarden, bouwen we het vertrouwen op en krijg jij ondertussen de tijd om jouw situatie duidelijk te schetsen. 

02. Verschillende opbouwende sessies

Wat er in de volgende sessie(s) aan bod komt, is afhankelijk van jouw vertrouwen in en bij de paarden, waar je aan wil werken en waar je nood aan hebt.
Elke sessie of traject wordt dus aangepast op jou persoonlijk!

03. Afsluitende sessie 

We sluiten het traject af wanneer jij daar klaar voor bent. Dit kan dus bijvoorbeeld al na 3 sessies, maar ook na 20. We bepalen samen wanneer jij er klaar voor bent. We houden dan nog een afsluitende sessie waarbij we terugblikken naar de weg die je hebt doorlopen en eventueel een oefening uit het traject herhalen. Je vertrekt hier met een aantal concrete 'take-aways' die je verder in je dagelijks leven ondersteunen.  

Verkennend Gesprek Inboeken?

Of heb je nog vragen?

Over Jouw Coach

Hi,

Ik ben Ellen

 Ik heb na het behalen van mijn psychologisch diploma dit gecombineerd met mijn passie voor paarden. Hieruit vloeide dus de coaching met paarden. 

Ik probeer mijn aanpak zoveel mogelijk per persoon aan te passen. We werken met de paarden in de gezonde buitenlucht tussen de bomen. Een oase van rust en natuurlijke energie waar je jouw eigen kracht terug kan vinden. 

Ellen uitleg teambuilding met paarden

Prijs Individuele Coaching

Verkennend gesprek

50 

De duur van het verkennend gesprek staat niet vast. Dit kan variëren van 45 minuten tot 1,5 uur. Dit is een vaste prijs, ongeacht de duur van het verkennend gesprek. De prijs is exclusief btw.


Per uur sessie 

50

De sessies zijn meestal een uur. Deze kunnen ook uitlopen indien anders een belangrijke oefening zou worden afgebroken. De prijs is exclusief btw.


Traject pakket  

450

Sluit een traject af voor 10 sessies aan een voordelige prijs! Kan ook binnen hetzelfde gezin of team gedeeld worden. De prijs is exclusief btw.