Over Jouw Coach

Hallo,

Ik ben Ellen

Ik heb na het behalen van mijn psychologisch diploma dit gecombineerd met mijn passie voor paarden. Hieruit vloeide dus de coaching met paarden.

Ik probeer mijn aanpak zoveel mogelijk per persoon aan te passen. We werken met de paarden in de gezonde buitenlucht tussen de bomen. Een oase van rust en natuurlijke energie waar je jouw eigen kracht terug kan vinden.

Ellen uitleg teambuilding met paarden

Arbeids- & Organisatiepsychologie

Diploma in de Arbeids- & Organisatiepsychologie : Vorming, Training & Opleiding (Thomas More; Associatie KULeuven)

Association for Horse Assisted Education

Gekwalificeerd EAHAE lid (European Association for Horse Assisted Education)


Onze Coaches

Ons coaching team, bestaat uit verschillende viervoeters. Sommige iets groter dan andere, maar super goed in omgang met mensen.

PêchE

Rustig en Trouw

Flor

Jong en nieuwsgierig

jARAGON

Stevig & Sterk

Poppens

Wijs & Ervaren

Pebbles

Mini-coach

Wat onze klanten zeggen

Brandweer Antwerpen

Dienst Brandweerzone Antwerpen

"Geen eenvoudige opdracht, een paard heeft zijn eigen willetje, commanderen zoals bij een hond blijkt niet te werken Hieruit bleek duidelijk dat communicatie met elkaar een essentiële noodzaak is om een boodschap duidelijk over te brengen. Deze teambuilding is zeker de moeite waard en je komt heel wat over jezelf en je team te weten."

sfeer teambuilding met paarden

Michiel Rondelez

CEO BlueHippo Digital Marketing

"Verrassend hoe goed een paard je gemoedstoestand kan spiegelen. Je leert op korte tijd heel snel bij dat je pakken meer non-verbale communicatie uitstraalt dan je denkt. Een aanrader voor elke professional."