Springlessen Antwerpen

Harmonie Tussen Paard en Ruiter

springles antwerpen

11 Jaar

Actief in de paardensector

5

Certificaten

> 4 Jaar

Coachervaring

Ons doelpubliek

Voor onze springlessen richten we ons vooral op de (beginnende) wedstrijdruiter tot en met de hoogte 1m05. Hiernaast kunnen onze springlessen ook nog andere voordelen hebben, nl. : het versterken van de achterhand van je paard, een leuke afwisseling, controle-oefeningen, meer balans krijgen, … .

We kijken samen naar wat jij met je paard wil bereiken en hoe we dit het best kunnen opbouwen.

Klaar voor jouw springles?

Voor beginnende & ervaren ruiters, op verplaatsing.

Waarom springlessen?

Je springtechniek verbeteren

In de lessen richten we ons er in de eerste plaats op om de springtechniek van jou en je paard te verbeteren. Er kunnen verschillende thema’s aan bod komen met verschillende oefeningen op bv. controle, schakelen, opbouwen in de hoogte, landen in de juiste galop, enzovoort. Dit allemaal op jullie tempo en naar jullie kunnen.

Versterken van je paard

Ook als je geen ambitie hebt in de springsport kan een springles voordelen hebben voor jou. Zowel voor jou als je paard is het een leuke afwisseling, maar je kan er ook de achterhand en de balans van je paard mee versterken. Hier werken we dan vooral met lage sprongetjes en cavalettibalken.

Vooral voor paarden die gevoelig zijn aan knieblessures is dit een aanrader.

Training op verplaatsing

Heb je geen parcours op jou stal of weide en geen vervoer om op verplaatsing te gaan trainen? Geen probleem! Je kan ons ook boeken voor een les op verplaatsing of een oefenparcours met vervoer inbegrepen. Hier gaan we dan specifiek oefenen op een het springen van een volledig parcours en de wedstrijdregels. Verplaatsing voor de springlessen is voornamelijk in regio Antwerpen.

Wat onze lesklanten Springles zeggen:

"Ellen heeft Mighty en mij al super hard geholpen. We zijn van een paard dat niet meer over een balk wou, naar een volledig parcours springen & zelfs een sprong van 1m15 kunnen springen!"

Julie

Lesklant

"Ellen is een zeer creatieve coach! Van een simpel technisch lijntje tot zeer speciale en creatieve oefenigen die paard en ruiter vertrouwen geven"

Lise

Lesklant

Noushka Review

"Ook voor ruiters die wat angstig zijn geworden na bijvoorbeeld een val is Ellen net het duwtje in je rug dat je nodig hebt!"

Nouchka

Lesklant

Zeer eerlijke en lieve jonge vrouw met veel kennis over haar vakgebied. Altijd doordachte trainingen op maat van paard en ruiter. Een zeer betrokken trainer die het welbevinden van paard en ruiter steeds in het achterhoofd heeft!

Aster

Lesklant

Contacteer Ons

Hoe kunnen we helpen?

Scheidreef 12, Kapellen, Antwerpen, 2950

0475519359

info@equi-effect.be