Teambuilding met paarden

Een originele teambuilding waarbij je team niet alleen een leuke namiddag beleeft maar ook beter leert communiceren.

Teambuilding paarden oefening

Teambuilden met paarden

Ben je op zoek naar een originele teambuilding waarbij je team niet alleen een leuke namiddag beleeft maar ook beter leert communiceren, samenwerken en elkaar leert kennen? Wij bieden een dynamische workshop paardencoaching voor bedrijven aan!

Het team waarin een medewerker functioneert heeft een grote invloed op het werkgeluk. Dit werkgeluk is een thema waar vandaag de dag veel op wordt ingezet door zowel de overheid als bedrijven in de privésector. Het is namelijk bewezen dat gelukkige werknemers maar liefst 94% beter presteren. In deze teambuilding verbeteren we zowel de sfeer, efficiëntie, energie en cohesie van uw team. Het effect hiervan zal niet enkel een dag of een week te voelen zijn, maar het zal de hele groep bijblijven!

wat leer je tijdens de teambuilding ?

een leuke activiteit die de samenhang verbetert

Verbale & non-verbale communicatie

Bewustwording van de manier waarop je verbaal en non-verbaal communiceert.

Communiceren in teamverband

Bewustwording van de manier waarop de andere leden in het team communiceren en leren hoe hiermee om te gaan.

Rollen & Dynamiek

Meer inzicht krijgen over de eigen positie en bijdrage in/aan het team. Meer inzicht krijgen in de dynamiek van het team.

Versterking van de samenhang

De samenhang en sfeer in de groep versterken.

Download Infobrochure

Teambuildings

Zij Zeggen

Review Teambuilding met paarden

"Geen eenvoudige opdracht, een paard heeft zijn eigen willetje, commanderen zoals bij een hond blijkt niet te werken Hieruit bleek duidelijk dat communicatie met elkaar een essentiële noodzaak is om een boodschap duidelijk over te brengen. Deze teambuilding is zeker de moeite waard en je komt heel wat over jezelf en je team te weten."

Vrouwen Brandweer Antwerpen

Waarom werken we met paarden?

Het paard vormt een natuurlijke spiegel voor ons gedrag. Als kuddedieren zijn ze sterk verbonden met elkaar en met hun omgeving. Dit zorgt ervoor dat ze zeer gevoelig zijn aan alles rondom hen.

Een paard leeft in het hier en nu en is niet bezig met wat hij morgen moet doen of wat gisteren is gebeurd. Dit maakt dat zij directe, eerlijke en onbevooroordeelde feedback kunnen geven op ons gedrag en gevoel. Zij voelen onderliggende spanningen, frustraties, problemen en emoties aan en spiegelen deze aan de hand van hun lichaamstaal en gedrag terug aan de mens. Dit maakt hen een ideale hulpcoach.

Wie zijn we & wat doen we

Ellen is een gedreven en dynamische jonge coach. Ze had altijd al een passie voor paarden en heeft deze gecombineerd met haar interesse en diploma in de Arbeids- & Organisatiepsychologie en is lid van de EAHAE (European Association for Horse Assisted Education).

Uitleg equicoaching teambuilding

Werkgeluk is een thema dat doorheen haar opleiding regelmatig aan bod kwam en haar het meest aantrok. De reden waarom ze voor teambuildings heeft gekozen, is omdat werkgeluk grotendeels mee wordt bepaald door hoe goed men zich voelt in het team. In onze teambuildings spelen we hier op in en proberen we niet alleen de sfeer en samenhang te verbeteren, maar ook de prestatie door te leren hoe efficiënter te communiceren binnen het team.

FAQ - Praktische Info

Wat is de duur?

4 uur. Dit kan op een weekdag in de voormiddag (van 9u tot 13u of 8u tot 12u) of in de namiddag (van 13u tot 17u). In het weekend zijn wij niet beschikbaar voor een teambuilding.

Voor hoeveel personen?

4 tot 12, voor een grotere groep kan in overleg een aangepaste teambuilding worden gegeven

Wat is de locatie?

Wij beschikken over 2 locaties : een overdekte locatie in Zandvliet of een openlucht locatie in Stabroek.

Wat is de prijs?

Dit is afhankelijk van het aantal personen, welke locatie u verkiest en of u aansluitend eten erbij wenst. Klik hier om een prijsofferte aan te vragen.

Prijzen

Basic

Hierbij ligt de nadruk eerder op een leuke namiddag. Je leert wel meer over elkaars communicatiestijl, maar de oefeningen worden minder in diepgang besproken.

Vanaf 25€ 

/per persoon